Liczba postów: 58
Liczba wątków: 1
Reputacja:
5
Ulubiony kucyk: Twalot
Cóż, skoro ostatecznie Poulsen skończył, to może, skoro już pozbyłem się problemów prywatnych, wrócę do tłumaczenia?
I za wszystkie przetłumaczone rozdziały: dziękujemy Poulsen. Keep up the good work!
KOLOROWE JEST FAJNE, WEŹ IDŹ
10/27
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ulubiony kucyk: Twi
Zastrzele się ale... mógłbym podjąć się korekty, może i z ortografią ciężko (chociaż mniejsza, od tego są programy) lecz stylistycznie itd powinienem to wyprowadzić. Fajnei by było zobaczyć wpierw jak to wygląda przed korektą, wtedy bym zadecydował.
Reputacja:
5
Czesio, jeśli chodzi o ortografię: jest u mnie świetnie.
A ze stylistyką to mi z nieba spadłeś :v
10/27
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ulubiony kucyk: Twi
Królem jakimś zapewne nie jestem, jednakże dość często zauważam źle sformuowane zdania, powtórzenia etc. Szkoda tylko, że na telefonie czytam, bo by na bierząco poprawiał, ale jak coś byłbym chętny pomóc.
Liczba postów: 14
Reputacja:
0
Dzisiaj Poulsen , jutro inni. Chyba nigdy nie doczekamy sie końca Fallouta , bo po prostu ludzi to już nie jara jak wcześniej. I tak świetnie sie bawiłem przy 23 rozdziałach F.E i przy 16 rozdzialach F.E P.H. Dziekujemy ci Poulsen za to co dla nas zdazyles zrobic , jestes super <3 Bajo
Reputacja:
0
Czy ktoś jeszcze wgl będzie tłumaczył FOE ? Czy to już koniec ?
Liczba postów: 67
Reputacja:
1
Ulubiony kucyk: jaki zaś kucyk?! HAIL PRINCESS EMBER !!!
Eniek się podjął... chyba :v
Reputacja:
5
Staram się cokolwiek robić. Aktualnie jest koniec roku, so... Ale wstępnie możecie wiedzieć że spróbuję :v
10/27
Reputacja:
0
Eniek... I co podjąłeś decyzje odnośnie tłumaczenia FOE ? Czy można dać se już spokój?