11-12-2014, 00:26
Chwała Celestii NOWY rozdział! hura
Just because I can't fly, doesn't mean I won't try.
Fallout: Equestria PL - Rozdziały
|
11-12-2014, 00:26
Chwała Celestii NOWY rozdział! hura
Just because I can't fly, doesn't mean I won't try.
11-12-2014, 20:53
No nieszczęście w szczęściu. Wyszedł 37 rozdział Crisisa: Equestrii, 21 Fallouta, jestem na 2/4 rozdziały w Creation Isles: Maximal culture shock, lekutre szkolną (Zemsta), mam też 10,11 i 12 część "Zwiadowców" Johna Flangmana (polecam). Czyli jakieś...2000 stron :O
I od czego zacząć?
War. War never changes. But friendship will survive.
12-12-2014, 18:21
Chwała Wielkiemu Poulsenowi!
@up Ja, mając to szczęście, że nowego Crisisa już przeczytałem w poprzedni weekend, biorę się dziś za Fallouta. Tobie polecam dziś oba Najnowszy Crisis jest świetny, a Fallout... dziś się przekonam, czy będzie lepszy A Zemstę możesz obejrzeć film
12-12-2014, 23:45
Fallout przeczytany, mission complete. Teraz czas na crisisa...
War. War never changes. But friendship will survive.
13-12-2014, 13:15
Yay! Kolejny rozdział
13-12-2014, 17:01
Dziękujemy bardzo
No na początek pieknie chcę podziękować Poulsenowi za nowy rozdział i że nadal to dla nas robisz. Jeżeli patrzeć na Twoje pierwsze tłumaczone tu rozdziały poprawiasz sie, teraz cszybciej sie czyta, wcześniej miałam problemy ze zrozumieniem zdań - musiałam 3 razy czytać jedno zdanie by zrozumieć jego sens, a teraz wszystko leci szybko, pieknie. Dziekujemy.
Co do samego rozdziału - byłam bardzo zaskoczona, oczywiście w stopniu pozytywnym choc ten rozdział wywołuje u mnie mieszane uczucia.(Spoiler alert jak kto jeszcze nie czytał) Okej, jest to radosne że LittlePip odnalazła stróża, wie kogo i czego szuka, na prawdę myślę że to ją podniosło jednak sama opowieść o Twilight, która pracowała nad tym komputerem lata, wkładała serce mną wstrząsnęła. Cóż, jak kiedyś się przyznałam że płakałam na foe, tak i teraz nie było inaczej. Nie wiedziałam tylko czy to łzy szczęścia, smutku, czy oba. (Tak, kocham dyskutować na temat fallouta) Czekam z niecierpliwościa na więcej i gorąco Cię pozdrawiam, Poulsen. :'D
14-12-2014, 02:12
Whoaaa, ten rozdział był świetny. Może i były wcześniej mocniejsze, ale to wciąż coś, co, gdybym mógł, czytałbym dłuuuugo.
16-12-2014, 17:06
Dziękuje!Święta z fallout'em
16-12-2014, 17:31
Gdyby zrobili modyfikację do Fallouta 3 (lub vegas) na fallout: equestria...
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|